Bitcoinin hinta nousee 65 000 dollariin, kun verkkovaikutus on ‘vallannut’ – Mike Novogratz

Twitter-kysely siitä, pitäisikö Williamsin ostaa Bitcoin, houkuttelee Elon Muskin kaltaisia, kun härkäperäiset julkiset kiinnikkeet.

Bitcoin (BTC) nousee 65 000 dollariin matalan tarjonnan ja uusien ostajien tonnin yhdistelmän vuoksi, pääsijoittaja Mike Novogratz sanoo.

Marraskuun 17. päivänä yhä suositummassa Twitter-keskustelussa Novogratz, joka on tunnettu merkittävistä Bitcoin-pistokeistaan, kertoi näyttelijä Maisie Williamsille, että hän ei epäröi ostaa kryptovaluutta.

Novogratz on Bitcoin: Verkkovaikutus on “vallannut”

Williams oli julkaissut kyselyn, jossa Twitter-seuraajilta kysyttiin, pitäisikö hänen sijoittaa BTC: hen vai ei. Lehdistöaikana tuomio jaettiin, ja 47% noin 750 000 vastauksesta kannatti investointia.

Kysely herätti pian kuuluisien Twitter-käyttäjien, muun muassa Teslan toimitusjohtajan Elon Muskin, huomion. ”Ostin lisää BTC: tä viime yönä hintaan 15 800. Se tulee olemaan 20 tuhatta ja (sitten) 65 tuhatta, Novogratz kommentoi.

”Verkkovaikutus on vallannut. Näen tonnia uusia ostajia ja tarjontaa on hyvin vähän. Kauppa on täällä helpompaa (kuin) 11K: lla. Joten KYLLÄ, osta se. “

Williams ei paljastanut, mikä sai hänet yhtäkkiä harkitsemaan Bitcoinia, ja julkisuus tuli lähes 50 prosentin kuukausittaisen voiton takana BTC / USD: lle. Lehdistöaikana pari kiertää 16700 dollaria.

Hiljainen härkäajo

Muita vastauksia olivat podcast-isäntä Stephan Livera, Blockstreamin tietoturvajohtaja Samson Mow ja Barry Silbert, sijoitusrahastojätti Digital Currency Groupin toimitusjohtaja. Silbertin varainhoitaja, Harmaasävy, on vastuussa yhä suurempien määrien ostamisesta Bitcoin-tarjonnasta, ja sen omistukset ylittävät tällä viikolla 500000 BTC (8,37 miljardia dollaria).

Kuten Cointelegraph kertoi, Bitcoinin viimeaikainen nousu on ollut havaittavissa siihen liittyvän tiedotusvälineiden huomion puutteen vuoksi.

Huolimatta siitä, että se on ollut historiassaan yli kahden viikon ajan tasalla, jota merkki ei nauttinut, Bitcoin ei ole vielä herättänyt samaa julkisuutta, joka seurasi sen nousua 20 000 dollarin kaikkien aikojen korkeimpiin tasoihin vuonna 2017.

Kulissien takana laitokset, jotka olivat aiemmin epätodennäköisiä kannattajia, ovat tulossa ajatukseen tulevaisuudesta, jossa Bitcoin tähdittää tärkeänä sijoitusvarallisena. Heidän joukossaan oli tällä viikolla Citibank, joka ennusti joulukuun 2021 Bitcoin-hinnan 318 000 dollariin.